Waarom 1Afspraak.nl? (bestemd voor bedrijven)


Telefonisch een afspraak maken kost veel tijd

Uw klanten kunnen nu alleen een afspraak maken op het moment dat u uw bedrijf open heeft terwijl uw klanten vaak tijd hebben om een afspraak te maken - en er aan denken om een afspraak te maken - op het moment dat uw bedrijf gesloten is. De oplossing is een online agenda waar u en uw klanten 7 dagen per week, 24 uur per dag in kunnen boeken. Het resultaat is dat u tijdens uw werkzaamheden minder gestoord wordt, klanten een afspraak met u kunnen plannen op het moment dat het hun uitkomt en dat u goed vindbaar bent via het internet. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetaansluiting.

Wat zijn de kosten?

No cure no pay. Meedoen op 1Afspraak.nl kost u niets zolang het u niets oplevert.
U betaalt, na uw gratis proefperiode, maximaal € 0,45 per afspraak die door de klant online op 1afspraak.nl wordt gemaakt. De afspraken die u zelf invoert kosten helemaal niks.
De betaling gaat via een punten tegoed. U koopt een puntenbundel van 250 punten t.w.v. € 112,50
(1 punt is € 0,45)

en zodra er een online afspraak wordt gemaakt, wordt er automatisch 1 punt van uw tegoed afgeschreven. Wanneer u een bundel koopt van 5.000 punten betaald u slechts € 0,25 per online gemaakte afspraak.


Wanneer uw bundel bijna op is krijgt u van ons een e-mail met het advies om een nieuwe puntenbundel te kopen. De puntenbundels zijn 1 jaar geldig. Het tegoed dat u in dit jaar niet gebruikt, neemt u mee naar de volgende (nieuw aan te schaffen) puntenbundel en wordt hierbij opgeteld. U gebruikt eerst de punten uit de nieuwe bundel en als die op zijn, verbruikt u het tegoed uit de “oude” bundel. Punten kunnen maximaal 1x meegenomen worden naar een nieuwe bundel.


Uw 1Afspraak.nl agenda op uw eigen website

1Afspraak.nl biedt u gratis de mogelijkheid om een link te plaatsen op uw eigen website. Uw klanten komen dan met één druk op de knop rechtstreeks in uw eigen online agenda op 1Afspraak.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een link welke u door uw webmaster op uw website kunt laten plaatsen.

Geen eigen website, maar toch uw eigen online agenda?

Ook wanneer u geen eigen website heeft is het mogelijk uw klanten gebruik te laten maken van uw online agenda op 1Afspraak.nl. Wanneer uw klant op internet www.1Afspraak.nl/(uwbedrijfsnaam) intypt, komt uw klant direct in uw online agenda terecht.

De voordelen nog eens op een rijtje:

> 7 dagen per week, 24 uur per dag de mogelijkheid tot het maken van een online afspraak 
> Minder telefoonverkeer 
> Minder onderbrekingen van werkzaamheden
> Optimale agendavulling
> Beter vindbaar via 1Afspraak.nl en Google
> U heeft geen eigen website nodig om gebruik te maken van onze online agenda
> Wanneer u wel een eigen website heeft kunt u Gratis een link plaatsen naar uw online agenda 
> Gratis gebruik van online agenda in uw bedrijf
> Omzetverhogend 
> Nieuwe klanten 
> Tijd- en kostenbesparend
> Afspraakbevestiging en -herinnering per e-mail

AANBIEDING:

Meld u nu aan en maak 6 maanden GRATIS gebruik (tot max. 250 online afspraken) van ons unieke online agendasysteem. Het enige wat u nu betaald zijn de eenmalige aanmeldkosten van slechts € 85,-.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende demo, stuur dan een e-mail naar info@1afspraak.nl
of bel 085 - 016 09 01
Wij staan u graag te woord.

 

1Afspraak.nl is een online agenda voor o.a. een beautysalon, nagelstudio, zonnestudio, pedicure, kapsalon, massagesalon, maar is ook mogelijk voor een homeopaat, accupuncturist of een psycholoog.

 

1Afspraak.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019